Reservering
La Ferronnière
Online reserveren
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Cadeaubon
U bevindt zich hier : Restaurant
A- A+

Een gastronomisch weekend
in het hart van de Ardennen.


Het romantische restaurant heeft zijn aard van, als het ware een mini kasteeltje, goed bewaard. Het is hier dat Angélique, eigenares des huizes, u met genoegen de gastronomische gerechten van haar man en Chefkok Wim zal serveren. U zult verrast zijn door de originaliteit ervan terwijl zowel klassieke gerechten als streekgerechten bewaard zijn gebleven.

De bereidingen zijn gebaseerd op streekproducten, zoals in de vergeethoek geraakte groentensoorten, vis en vooral wild in het seizoen . . . Wim Philips, opgeleid in de meest selecte eethuizen van ons land, bereidt zijn specialiteiten naargelang de seizoenen. Voor de fijnproevers onder u worden er in de loop van het jaar 4 "festivals" georganiseerd.

Het Asperge-Festival
Asperge

Het 
Rivierkreeft-Festival

Het feest van de kreeft

Het Jachtfestival
Het feest van de jacht

 Het Truffel festival


De keuken is hedendaags, zonder complexen en van een verassende originaliteit door zijn vermengingen en zijn geslaagde combinaties, ook van wijnen en gerechten. Om deze keuken nog meer naar waarde te schatten is er, verborgen in het duister van de wijnkelder, een ruim aanbod aan Franse, Italiaanse en andere Europese Cru's.

Het hele jaar lang kunt u bij ons genieten van een gastronomisch weekend of een gastronomisch arrangement.

 

 

Het ontbijt, bestemd voor onze hotelgasten, bestaat uit een groot buffet met streek
en huisgemaakte produkten en confituren.

 

 

 

 

Op dit moment

 

Het menu's

In de week, van woensdag tot vrijdag inbegrepen, wordt de lunch opgediend van 12.00 u tot 12.30 u.

In de week, worden de menus opgediend van 18.30 u tot 20.30 u. Weekend: van 12.00 u tot 13.30 u. s'Avonds: van 18.30 tot 20.30.

Relais du Silence
FR EN DE