Reservering
La Ferronnière
Online reserveren
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Cadeaubon
U bevindt zich hier : Sint-Valentijn Menu
A- A+

 

 

St-Valentijn menu : 80 € (van 7 tot 22/02)
90 € op 14/02 met hapjes buffet en Champagne "Grand Cru" in onze Chaletbar.

 

Aperitief en hapjes

 

Sint-Jacobs
Fijn gemarineerde schijfjes, remoulade met Wakamé, zee-egelsorbet,
kristallen van geparfumeerde koolzaadolie.
* * * * * *
Bretoense oesters N° 2
“Crêpe Parmentière” op de wijze van George Blanc,
gestoofde sla en citroen mousseline.
* * * * * *
« Tuber Melanum Sporum » & Foie D’oie
Gebakken Foie d’oie en koolraap ravioli, gevogelte bouillon met zwarte truffel.
* * * * * *
Opfrissertje

 * * * * * *
Royal d'Anjou duif
De suprême gebakken en met look en Ardense ham poeder bestrooid,
de billetjes in een pastilla met crosnes.
* * * * * *
Brie
In een emulsie met peer en gedroogde vruchten,
truffel olie en stukjes.

* * * * * *
3 maal zoet

 


 

Relais du Silence
FR EN DE